Kinderen stromen makkelijk door

Kinderen leren de eerste jaren van hun leven voornamelijk door te spelen. De peuteropvang biedt uw kind de mogelijkheid om samen te leren spelen en te delen. Bovendien kunnen kinderen, die dat nodig hebben, extra taal- en ontwikkelingsondersteuning krijgen. De peuters worden op school bij de activiteiten betrokken, zodat ze alvast wennen en de overgang naar school dus gemakkelijk en natuurlijk verloopt.

Kinderen van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij de peuteropvang. Het is een fijne plek voor uw kind om leeftijdsgenootjes te leren kennen en zich spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool.Uw kind komt gemiddeld twee dagdelen per week naar de peuteropvang. In die uren besteden we extra aandacht aan rollenspellen, bewegingsspelletjes en taalspelletjes. Onder de professionele begeleiding van onze medewerkers spelen uw kind met anderen, maakt hij of zij knutselwerkjes, zingt liedjes en gaat samen met de andere kinderen naar buiten om ‘de wereld te ontdekken’.

De openingstijden van de peuteropvang zijn van 8:30 uur tot 11:30 uur. We bieden de peuteropvang aan in koppeldagen; maandagochtend en donderdagochtend of dinsdagochtend en vrijdagochtend.

Voor meer informatie of inschrijving verwijzen we u naar de site van Wijzer in Opvang & Onderwijs: www.wijzer.nu